top of page

Robert de Haan 

Mijn naam is Robert de Haan, en ik ben een 17-jarige coureur uit het prachtige Eerbeek. Ik heb een enorme passie voor autosport en racen, en ik streef ernaar om mijn droom waar te maken om een professionele coureur te worden.

 

Mijn liefde voor snelheid begon al op jonge leeftijd toen ik mijn eerste kart kreeg. Sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken en ben ik vastbesloten om mijn vaardigheden op de baan te verbeteren. Ik heb de afgelopen jaren deelgenomen aan verschillende karting- en autoracewedstrijden, waarbij ik mijn rijtechniek en racestrategieën continu heb geperfectioneerd.

 

Mijn ultieme doel is om door te groeien naar de wereld van professionele races. Ik weet dat dit een uitdagende reis zal zijn, maar ik ben vastberaden om hard te werken, te leren van ervaren rijders en te blijven trainen om mijn vaardigheden te verbeteren.

 

Ik geloof dat vastberadenheid, toewijding en een positieve instelling cruciaal zijn om succes te behalen in de autosport. Natuurlijk is het ook essentieel om de steun te hebben van mijn familie, vrienden en sponsors, die me altijd hebben aangemoedigd en gesteund op mijn weg naar succes.

PCGB_BATHIE_THRX_03_A7R01926
PCGB_BATHIE_THRX_03_A7R01261
46-PCCGB-THRUX-JEP5086
46-PCCGB-JEP-1110
46-PCCGB-JEP-1128
46-PCCGB-Thrux-JEP-763 (1)
bottom of page