top of page

Altios kondigt met trots sponsorschap aan met racetalent Robert de Haan

V ALTIOS TROTS PARTNER VAN ROBERT DE HAAN.jpeg

Altios, een toonaangevende ICT-speler gevestigd in Apeldoorn, heeft vandaag met veel enthousiasme aangekondigd dat zij een sponsorschap aangaat met racetalent Robert de Haan. De Haan, afkomstig uit Eerbeek, is momenteel actief in de prestigieuze Porsche Carrera Cup Benelux en Porsche Carrera Cup Great Britain.

Als gerenommeerd bedrijf in de ICT-sector begrijpt Altios het belang van innovatie, doorzettingsvermogen en het streven naar succes. Door het sponsoren van Robert de Haan wil Altios de betrokkenheid tonen bij de ontwikkeling en groei van lokale talenten.

Het partnerschap tussen Altios en Robert de Haan zal gericht zijn op het ondersteunen van zijn verdere progressie en het creëren van nieuwe kansen voor succes op het circuit.

"Wij zijn verheugd om Robert de Haan te verwelkomen in de Altios-familie", Gerard Mulder, eigenaar van Altios. "Robert vertegenwoordigt de waarden van vastberadenheid, passie en het streven naar uitmuntendheid, die ook de kernwaarden van Altios weerspiegelen. We zijn trots om hem te ondersteunen in zijn racecarrière en kijken uit naar een succesvol partnerschap. Robert zal ook zeker samen met ons personeel een race sim battle houden op ons kantoor.”

Robert de Haan
Robert De Haan, een opkomend talent in de autosportwereld, heeft indrukwekkende prestaties geleverd in de Porsche Carrera Cup Benelux en Great Britain. Met zijn talent, mindset en vastberadenheid heeft hij zich bewezen als een serieuze speler in de racescene. Dit is het eerste seizoen voor Robert in de Porsche. Via een nationaal kampioenschap, zoals het Benelux en Great Britain, verwacht Robert volgend jaar door te stomen naar de Duitse competitie, waar het niveau nog hoger is. Vervolgens naar de Porsche Supercup, zij rijden in het voorprogramma van de Formule 1. Het hogere doel; een A-merk zoals Porsche vertegenwoordigen in de grootste races en competities in de wereld zoals de 24H Le Mans.

Het bedrijf ademt autosport
Robert de Haan toont zijn dankbaarheid voor de steun van Altios en sprak zijn enthousiasme uit over de samenwerking: "Het is tof om samen te werken met Altios, een bedrijf dat successen boekt en een passie heeft met de autosport. Zo is hun kantoor helemaal in de racestijl ingericht. Met hun steun kan ik mij  concentreren op het behalen van mijn doelen en het streven naar verder succes in de Porsche Carrera Cup. Ik ben enthousiast over de kansen die deze samenwerking zal bieden en ik zal er alles aan doen om Altios trots te maken."

Met het partnerschap tussen Altios en Robert de Haan wordt een nieuwe mijlpaal bereikt in de ondersteuning van lokale talenten in de regio. Dit sponsorschap zal niet alleen de racecarrière van Robert de Haan versterken, maar ook de positie van Altios als betrokken en toegewijde partner in de gemeenschap.

Over Altios
Altios is een vooraanstaande IT en telecom dienstverlener gevestigd in Apeldoorn. Het bedrijf biedt een breed scala aan IT en telecomdiensten waaronder: cloud oplossingen, werkplekautomatisering, vaste en mobiele telefonie, internetverbindingen en systeembeheer. Altios heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor organisaties en bedrijven in verschillende sectoren en staat bekend om zijn oplossingsgerichte en persoonlijke benadering.

bottom of page